Kod Adı:Afacanlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kod Adı:Afacanlar

Afacan hayranlarının sitesi!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Discord Server

knd operasyon piyona

2 posters
YazarMesaj
sezin099
Üye
Üye
sezin099

Rep Puanı : 0

knd operasyon  piyona Empty
MesajKonu: knd operasyon piyona   knd operasyon  piyona Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 12:05 am

bu benim izlediğim bir bölüm televizyonda izlemiştim ve beyenmiştim bu yüzden sizede anlatmak istiyorum eyer daha önceden biri analttıysa özür dilerim konuyu kilitliyin .

Numara 1 herkesi bir görev için çağırır ve piyano resmi gözükür numara1 görevimiz bu piyanoları taşıyan araçtan piyanoları almalıyız der ve göreve giderler afcanların helikopteriyke araca içine inerler ve orda piyonaları görürler. Numara 4 hemen bunları almalıyız der . Numara 5 nenen bu kadar abartığını soror ve piyanonun bi kaç tuşuna basar. Numara 4 büyükler onları çalmanı isterler sürekli aynı melodiyi dın dın dın sürekli çal aynı bi işkence aleti gibidir annem bunlardan birtanede benim sipariş etti der. Sonradan piyanoları götürmeye çalışırlar ama çok ağırdırlar . Numara 4 bi fikir düşünerek takıma sölemeden kamyonun arka kapısını açar ve bütün piyanolar dışarı doğru dökülür ve numara 4 ü ezer. Sonra üsse geri dönerler numara 1 bu görevden ne öğrendikleri sorar ve hrkez takım çalışması yapmak takımın planından çıkmamak filan der ama numara 4 piyanolar ağar aletlerdir der Smile Sonradan tanımlamalarımıza göre numara 4 sayesinde kmyonda 1 tane daha piyona kalmış der ve numara 4 o annemin bana sipariş ettiği piyano hemen gidelim der ama numra 1 dur bakalım der sen bu halinle gidemessin der çünkü heryerinde alçılar vardır . ve takım numara 4 ün yerine bir hemstır koyar ve giderler yine kamyonun içine girerler o sırada hemstırda şöförü oyalıyordur ve numara 3 ,5, 2 ve numara 1 piyanaoyu arabadan indiriyorlardır sonra numara4 gelir ve ne şu kemirgenin planı bumu yani sen burda onu oyalarken takımda piyanoları alıcak hee der ve şöför hemstırı yere atar ve arabaya binip gaza basar ve piyano takım üyelerinin üstüne düşer ve hepsi yaralanır ve üsse geri dönerler bütün takımın her yeri alçılıdı hepsi bişiler söylüyordur numara 3 derki numara 4 doğru sölüyormuş piyanolar gerçekten ağır aletlermiş der ve bir görev çıkar keman görevi bütün takım üyeleri gidemicek halde olduklarından onlar yerine hemstırlar gider ve görevin sonu .
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
numbuh two
Admin
Admin
numbuh two

Rep Puanı : 9

knd operasyon  piyona Empty
MesajKonu: Geri: knd operasyon piyona   knd operasyon  piyona Icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 12:13 am

spr olmuş klavyene sağlık Very Happy
http://smackdownfunclub.eniyiforum.net

knd operasyon piyona
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Operasyon Caked Four !
» operasyon kilitlenme
» Operasyon Recess