çok kötü bir macera çok uzun part 1 ve part 2 var zor bir macera operation attacktan bile zor numara1 numara6 yı test ederken ay üssüne kaçar ay üssü bilim adamları onu bulur ve test eder ve sonuç bozulur o bir canavara dönüşür sektör V ye giderler o maddeye bakarlar
numara2 o zaman haydi uçuşa der numara 362 delimisin sen nedensiz saldırılmaz numara2
tamam efendim numara362 şimdi gidelim çünkü durdurmamız gereken bir canavar var numara2 tabi numara362 sektör V ekibi güreşçi robotunu çıkartır numara4 içine girer ve
saldırır numara6nın robo brendliliği geçmişti ve güçlü olmuştu hemde daha güçlü hemen onu ezdi numara4 kaçtı numara3 hopi hopu getirdi ama ezildi numara3 de kaçtı numara2 1 ve 5 onun maddesini düzeltmeye çalışırken numara6 onları ezebilirdi ama kaçtılar ayüssüne
gittiler maddeyi tekrar incelediler ama numara4 ve 3 orada kalmıştı numara2 onların orada
olduğunu tespit eder numara4 ve 3 ü bulamazlar numara1 hmm bunlar kaçırılmış der anlar
numara3 orada iken kurtarın bizi ama numara4 kaçar ama sektörV nin bundan haberi yoktu
numara3 numara4 numara4 nerdesin der numara5 buradayız numara3 der koşarlar ve kaçarlar bilim adamları bir madde almıştır onu incelerler bilim adamlarından billy numara6 sıvı bir macun madessinden yapılıyor der numara1 hemen harekete geçelim der
numara362 hayır der bilim adamları onu birazcıkdaha incelerler ama kanıt bulamazlar
numara86 birazdaha araştırın haydi!! der numara6 ay üssüne uçar ve 4 vuruşta ay üssü evi patlar numara2 numara6 ya uçak ile saldırır ama koku fırlatır ama numara 2 ay üssüne çarpınca sonuç bulunur sektör V ateş eder numara3 ateş ederken ağlar numara4 neden ağlıyorsun numara3 numara3 te kokarca brendliye böyle bir maddenin bulaşması çok kötü oldu der ve güçlenir çok yüksek bir derecede ateş eder numara6 dünyaya uçar güm diye çarpar çok güçsüz olur ama ay üssü yanar numara86 numara5 su silahı ile bu çok kötü oldu numara1 numara1 cevap verir haklısın numara5 der o sırada besle teyze gelir afacanlar onunla baş edemez ve kaçarlar ama numara 362 ona ateş eder ve gider numara6 tekrar gelir daha da büyümüş haliyle numara6 yere çakar ay üssü kırılır ve yok olur numara4 ay
üssünün yıkılasına çok kızar ve onu döver numara3 4 e ateş eder şeytan gibi bakarak o kötü değil tamam mı!!!!!!!!!!!!! numara1 hayır numara3 kötü iyi kötü derken numara6 numara1 ve
3 ü dünyaya atar ama numara2 onları kurtarır numara 6 onlara kızar ve gemiyi eli ile ezer numara1 numara3 e hepsi enin yüzünden der numara3 ağlar ben sadece onu seviyorum der
ne var ki bunda numara1 numara3 benim de senin gibi şeylerim oldu derken numara6 onları alır ve ağaç eve götürür odalarına kilitler 3ünüde numara1 camdan kaçar ama ağaç evin sesi
çalar numara5 ve 4 oraya gelir numara1 3 ve 2 ye camdan kaçın der numara3 tamam der kaçarlar savaş başlar numara1 çelme takar numara6 gaz çıkartır numara3 silah ile ateş eder numara6 zıplar afacanlar kaçar o maddenin etkisi geçmez der numara5 numara4 bence geçer der devam edecek