Konu: Operation:B.İ.G W.A.R Bölüm 1(Kendi Hikayem) C.tesi Ekim 24, 2009 2:20 pm
Evet arkadaşlar merhaba ben bu forumda uzun zamandır kayıtlıyım ama arada bir girip bakıyordum artık canım sıkıldı birazda bu forumda afacanlarla ilgili şeylerle takılmak istiyotum bu benim ilk mesajım benim hikayem.
OPERATİON:B.İ.G W.A.R OPERASYON:BÜYÜK SAVAŞ
Bu normal bir görev günüydü.Afacanlardan Numara 1 aşırı yorgun oldugundan bağzı önemli görevlerin listesini Numara 5'e vermişti.Numara 5 bu durumda emirlere uyması gerektigini biliyordu diger afacanlar ise yatmaya gidiyorlardı.Numara 2 yatmadan önce yeni icadı olan B.İ.G S.C.H.O.O.L B.U.S(BÜYÜK OKUL OTOBÜSÜ)ne silah yerleştiriyordu bunun nedeni son zamanlarda ödev hırsızlarının okul otobüsünü parçalayıp çocukların ödevlerini çalıyorlar ve Keyfine Düşkün Çocuklara götürüyorlardı.Bğzılarınıda satıyor ve para kazanıp kendilerine silah ve yeni arçlar alıyorlardı.Numara 2 işlerini bitirip yattı. Numara 5 tüm üsleri kontrol etmiş tam yataga gidiyorduki ne oldugu belirsiz bir makine ağaç evin üzerinde belirdi bu makinenin içinde sayısı elliyi geçik yetişkin vardı.Numara 1,2,4 uyandı 3 ise daha kalkmadan yetişkinler ağaç evin içine girerek 3'ü kendi makinelerine götürdüler aslında o makineler yürüyen işgal robotlarıydı.Numara 1,2,4,5 hemen acil çıkış aracına bilerek Ay üssüne yola koyuldular.Ay üssüne geldiklerinde Numara 32 yani Yüzbaşı onlara 'Ay üssünde siz,ben ve 100 adamımız var ama dünyada geriye 500 afacan kaldı ne yapıcaz?1000afacan ise rehin alındı.Bu nedemek? Bu arada Numara 1 atlayarak 2Bu savaş demek'dedi. Bunun üzerine 1000 kişilik afacanlar ordusu normal teknolojili silahlarıyla makineleriyle dünyaya indiler. Yetişkinlere karşı savaş açtılar ve onları yeniyorlardı ama bu uzun sürmeyecekti.Ve Savaş Hala devam ediyordu......
Devam Edecek.... Yazan:Numara31 -Arkadaşlar bu savaşın birinci bölümüydü ikinci bölümünü birkaç gün sonra yazacagım sizdende ikinci kısım nasıl olsun fikir yazabilirsiniz.
numbuh two
Konu: Geri: Operation:B.İ.G W.A.R Bölüm 1(Kendi Hikayem) C.tesi Ekim 24, 2009 6:14 pm
güzel hikaye saol
kobra22
Konu: Geri: Operation:B.İ.G W.A.R Bölüm 1(Kendi Hikayem) C.tesi Ekim 24, 2009 7:57 pm
savaşı anlat kimlere ne oldu onu anlat ve en heyecanlı yerinde bitir
kobra22
Konu: Geri: Operation:B.İ.G W.A.R Bölüm 1(Kendi Hikayem) C.tesi Ekim 24, 2009 7:58 pm
sana 1 rep puanı
Numara31
Konu: Geri: Operation:B.İ.G W.A.R Bölüm 1(Kendi Hikayem) Ptsi Ekim 26, 2009 11:43 pm
Yorumlar için saolun adminim ve degerli üye arkadaşım.
numbuh one
Konu: Geri: Operation:B.İ.G W.A.R Bölüm 1(Kendi Hikayem) Perş. Ekim 29, 2009 9:41 pm
güzelmiş
nigel
Konu: Geri: Operation:B.İ.G W.A.R Bölüm 1(Kendi Hikayem) Cuma Ekim 30, 2009 6:33 pm