Konu: Bu Benden ne olsun C.tesi Eyl. 26, 2009 7:02 pm
YARAMAZ DEGILIM
Ben yaramaz değilim uslu biriyim yaramaz olan küçük kardeşim Oyun sever beni kızdırır ama yinede çok tatlıdır Ceza alır bizde çekeriz onla eşit dengimiz Bazen şirin bazen canavar benim kardeşim garip bu aralar Çok sever yamuru çamuru ,dansı, eylenmeyi Ne yapa bilirim uslu durmalı Işim var benim oynayamam senle git abiye sor ne yapıyor bakalım İşim var cemcim ablaya sor büyü’ğe sorduysan küçük ede sor Abla oynar mısın Olmaz olmaz işim varşimdii
(NORMAL) Ben yaramaz değilim uslu biriyim yaramaz olan küçük kardeşim Oyun sever beni kızdırır ama yinede çok tatlıdır Ceza alır bizde çekeriz onla eşit dengimiz Bazen şirin bazen canavar benim kardeşim garip bu aralar Çok sever yamuru çamuru ,dansı, eylenmeyi Ne yapa bilirim uslu durmalı (jake asya ve kim aynı anda annesine) Anneee al şu cemş başımdaaaaaaaaaaan YARAMAZ OLAN KÜÇÜK KARDESIM
Star Club Kim Possible & Jake Possible
En son maya_berfin tarafından C.tesi Eyl. 26, 2009 7:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
nigel
Konu: Geri: Bu Benden ne olsun C.tesi Eyl. 26, 2009 7:02 pm
güzel sağol
maya_berfin
Konu: Geri: Bu Benden ne olsun C.tesi Eyl. 26, 2009 7:08 pm
ben yazdım
Of-Course
Konu: Geri: Bu Benden ne olsun Paz Eyl. 27, 2009 9:11 pm
rep mi bu
maya_berfin
Konu: Geri: Bu Benden ne olsun Paz Eyl. 27, 2009 10:47 pm
karışık birşey isteyene şarkı yazılır
féarLéss
Konu: Geri: Bu Benden ne olsun C.tesi Kas. 14, 2009 1:25 pm
rap olsada sten çocuk sarkısı olmuş rap yok mzk yk sadece sz var bence mziğiyle braber gel
féarLéss
Konu: Geri: Bu Benden ne olsun Ptsi Kas. 16, 2009 5:28 pm
wıy şrkmı yazacan kzm sn gzl yap gel sonra bazılarına sarkı yazarsın