Kod Adı:Afacanlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kod Adı:Afacanlar

Afacan hayranlarının sitesi!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Discord Server

Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı!

4 posters
YazarMesaj
Of-Course
Admin
Admin
Of-Course

Rep Puanı : 18

Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı! Empty
MesajKonu: Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı!   Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı! Icon_minitimeÇarş. Tem. 29, 2009 1:09 pm

İzmirli F.T. adlı genç kız, kendisini en yakın arkadaşıyla aldatan erkek arkadaşının eşyalarını, intikam olsun diye internetteki bir açık arttırma sitesinde1 liraya sattıİzmirli bir genç kız, kendisini aldatan eski erkek arkadaşının eşyalarını internet üzerinden 1 liraya sattı. Kendisini en yakın kız arkadaşıyla aldatan arkadaşı için bir video filmi de kaydeden F.T. adlı genç kız intikamını sanal alemde aldı.
İki yıldır beraber olduğu eski erkek arkadaşı M.’den intikam almak isteyen F.T., ‘Eski sevgilime kapak olsun’ başlığıyla Facebook arkadaşlık sitesinde yayınladığı video filmindeki sözleriyle başından geçenleri anlattı.

‘Onlara hediye vermek istedim!’
F.T., “Bu fotoğrafta gördüğünüz benim eski erkek arkadaşım M. Bizim iki yıllık bir ilişkimiz vardı. Ta ki B. denilen k.... beraber olana kadar. B. de bu arada benim en yakın kız arkadaşım. Ben öğrendim ki bu arkadaşların ilişkisinin 2’nci ayları doluyormuş. Bunu kutlamaya hazırlanıyorlarmış. Ben de onlara bir hediye vermek istedim. O yüzden bu videoyu çekiyorum ve M. ile aramda özel olduğunu düşündüğüm bazı eşyaları gittigidiyor’da satıyorum” dedi.
Genç kız bununla da kalmadı, eski erkek arkadaşı M.’nin kendisine hediye ettiği ipek geceliği, çok özel fotoğraflarının bulunduğu Sony marka 10.3 MP’lik dijital fotoğraf makinesini ve Türk Milli Takımı futbolcularına imzalatılmış Futbol topunu 1’er TL bedelle satışa sundu.
“Gittigidiyor” adlı sitede, ‘İntikam’ kodu ile önceki gün satışa çıkan üç ürün kısa sürede satıldı.
féarLéss
Admin
Admin
féarLéss

Rep Puanı : 5

MesajKonu: Geri: Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı!   Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 6:12 pm

valla büyük CESARET
http://www.sonersarikabadayi.forum3.biz
numbuh two
Admin
Admin
numbuh two

Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı!   Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 6:25 pm

Videosunu görmüştüm heheheh
http://smackdownfunclub.eniyiforum.net
Numara_5
Süper Üye
Süper Üye
Numara_5

Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı!   Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 11:39 pm

saol paylaşım için Smile
http://afacanlarfan.yetkinforum.com
numbuh two
Admin
Admin
numbuh two

Rep Puanı : 9

MesajKonu: Geri: Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı!   Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı! Icon_minitimePerş. Ağus. 27, 2009 12:10 am

o kızdan sonra arkadaşlarınında videosu tker teker çıktı Smile
http://smackdownfunclub.eniyiforum.net

Büyük Cesaret.. Aldatılan Genç Kızın ‘1 Liralık’ İntikamı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-