Konu: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait C.tesi Kas. 29, 2008 10:44 pm
Kod Adı: Afacanlar, Amerikan animasyon televizyon dizisi. Dizi, yüksek teknolojiyle donatılmış bir ağaç evde yaşayan 10 yaşındaki 5 çocuğun yetişkinlere ve ergenlik|ergenlere karşı olan mücadelesini konu alır. Bu çocuklar, küresel bir örgüt olan Afacanlar 'ın V Sektöründe görev yapmaktadır. Operation: I.N.T.E.R.V.I.E.W.S adlı filmiyle Kuzey Amerika'da 21 Ocak 2008 tarihinde sona ermiştir.
Operation: Z.E.R.O. , Operation: I.N.T.E.R.V.I.E.W.S. , The Grim Adventures of the Kids Next Door adında üç ayrı TV filmi yapılmıştır. == Karakterler ==
Numara 1: Gerçek adı: Nigel Uno. Sektör V'nin lideridir. Uno İspanyolca'da bir anlamına gelir. İngilizdir. Siyah bir gözlük takar ve onu hiç çıkarmaz. Annesi "Numara 999" adında afacanlardaki ilk kızdır. Lizzie' yle çıkıyordur. Numara 2: Hoagie Pennywhistle Gilligan Jr. (Türkçe dublajda: Bilgincan). Gruptaki mekanik alanda en dâhi kişidir. Şişman bir yapısı vardır. Kardeşi Tommy hep aralarına katılmak istemektedir ancak bu teklif hep reddedilince oda Afacanlar'ın düşmanlarına bilmeden bir makine yapar. Numara 5 'e aşıktır. Numara 3: Kuki Sanban (Türkçe dublajda: Tatlıcan). Numara 3, Japon'dur ve çok dikkatsizdir. En sevdiği şey oyuncaklarıdır. Sanban Japonca'da "3" anlamına gelir. Numara 4'de aşıktır. Numara 4: Wallabee Beetles (Türkçe dublajda: Huysuzcan). Grubun en sinirli ve kavgacı karakteridir. Numara 3'e aşıktır. Genelde sarı saçları gözlerini kapatır. Numara 5: Abigail Lincoln (Türkçe dublajda: Sinsican). Afro-Amerikan'dır. Gruptaki en sakin üyedir ve yaptığı planlarla Numara 1'e çok yardımcı olur.Numara 2'ye aşıktır.
Lizzie Devine: Numara 1' e aşıktır. Onunla evlenmek ister. Başka kızlar onun yanındayken Numara 1'i çok kıskanır. Tommy: Afacanlardan biri olmak ister ama afacanlar bunu kabul etmeyince üşüttürüğe bir makine yapar.Operation:G.R.A.D.U.A.T.E.S.görevinde afacanlardan biri olur.Baba Afacanlar'ı hayvana çevirir ve Tommy Afacanlar'ı kurtarır.Artık yalnız çalışmak ister ve yalnız çalışır. Boys Next Door (Erkek Afacanlar): Operation: F.U.T.U.R.E. adlı bölümde Numara 4'ün kızlardan oluşan bir örgüte yenilmesi ve yardım çağrısı yapmaması sonucunda kızlar dünyayı ele geçirince 75 yıl sonra kurulan erkeklerden oluşan bir örgüt. Kötü patron: Şişman bir adamdır. Operation: O.F.F.İ.C.E.' te Kız Çocuklarını Plüto'ya göndermek ister. Down the Lane'in Keyfine Düşkün Çocukları: Sektör V'nin en büyük rakibi. 5 kardeşten oluşur ve hep aynı anda aynı sözleri söylerler. Babalarının yetişkin dünyasını ele geçirmesindeki engel olan Sektör V'yü yok etmeye çalışırlar. Şeker sakal: Şeker düşkünü bir korsandır. Şeker yemekten dişleri çürümüştür. Hıttırık: Dişçilik okulundan kovulduktan sonra, insanların zorla dişlerine bakım yapan biridir. Üşüttürük: Grip mikrobunu tüm dünyaya yaymak isteyen bir karakterdir. En çok korktuğu şey tavuk çorbasıdır. Tuvaletör: Tuvalet kağıtlarını silah olarak kullanan Afacanlar'ın düşmalarından biridir ve diğer yetişkinler ondan nefret eder. Besle teyze: Yemeklerden canavar yapar ve Afacanları sürekli şişirmek ister. Baba: Çok serttir. Afacanları yok etmeye herkesten yakın. Sinirlenince ateş saçar. Genki Sanban: Numara 3'ün annesi. Çok sinsidir. Aslında renkli maymunları sever ama belli etmez. Kani Sanban: Numara 3'ün babası. Çok çabuk sinirlenir ama aslında çok duygusaldır. Mushi Sanban: Numara 3'ün kardeşi. Renkli maymunları o da ablası kadar çok sever.Bir bölümde kıskançlığından Renkli Maymun'a çatal batırmıştı. Kumsal Kıralı: Numara 3'e aşıktır. Sektör V'nin düşmanı. Operation: K.A.S.T.L.E.' da Mushi ile tanışır ve ona aşık olur. Hemstırlar: Afacanlara enerji üretirler ve onlara zor durumda yardım ederler. Lasso Lass: Yaşlı, Cowboy, çılgın kadın. Kendini çocuk gibi hisseder. Betty Gillian: Numara 2'nin annesi. Tipik bir ev kadını gibi görünse de Sanban ailesinin şirketinin sekreteri. Mr. Beetles: Numara 4'ün babası. Kötü patron'un fabrikasında çalışır. Çok şaşkındır. Cree Lincoln: Numara 5' in ablasıdır. Afacanlarda iken Numara 11' di. Numara 5' e iyi birisiyken şapkasını vermişti. Aynı zamanda Numara 5'in ergenlere katılmasını ister. Chad Dickson(Numara 274): Afacanların en iyi üyesidir. Ama Operation L.E.A.D.E.R.' de ergenlere geçmiştir. İki yüzlüdür. Başkan Jimmy Nixon McGarfield: 4. sınıfların başkanıdır. Lizzie' ye aşıktır. Bir bölümde korkak iken Operation: S.N.O.W.İ.N.G.' te Sektör V' yi yok etmeye çalışır. Büyük Abi: İnanılmaz derecede büyüktür. Ama dayanıklı değildir. Chester: Çocukları hipnotize edip, onları çalıştırır. Kont Şaplak: Çocukların en korkulu rüyası. Çocukları vampir yapabilir ve popolarına şaplak indirir. Afacanlar ondan çok korkar. Çılgın Yaşlı Kedi Teyze: Kedileri yönetir. Evi kedi doludur. Ernie: Çocukların babalarını hipnoz ederek çılgın boğalara dönüştürür. Operation: M.A.T.A.D.O.R.' da görülmüştür. Madam Margaret: Erkek çocukları kıza dönüştürür. Çok kötüdür. 75 yıl sonra Numara 4 sayesinde kızlar ve erkekler Afacanları kurunca yok olmuştur. Operation: F.U.T.U.R.E.' te görülmüştür. Fizz: Çocukları şişelere tıkar ve Soda Kontrol Biriminin yöneticisidir. Herkes onun kendisini dinlemek ister. Bay John Wink ve Bay Timothy Fibb: Afacanların en azılı düşmanı. Dev gibi robotlar yaparlar. Afacanları yok etmeyi çok ister. Robin Food ve Aç Adamlar: Çocukların yemeklerini alıp, yaşlılara verir. Ama yaşlılar için bu yemekler hiç iyi değildir. Henrietta von Marzipan: En lezzetli şekerleri toplar. Numara 5' e aşıktır. Operation: R.A.B.B.İ.T.' te tavşanları çikolataya dönüştürür ama Numara 5 istemeden onu çikolata volkanına düşürür. Sonra Numara 5'in ailesini ve Sektör V' yi çikolataya dönüştürür. Ama sonra Numara 5, onu bir uzay gemisiyle Güneş'e doğru götürür. Henrietta von Marzipan erir. Bilim adamları onu çocuk haline getirir ve Afacanların hapisanesine atar. RAMON-4: Çocukların renkli maymunlarının kaçırır. Çünkü oyuncak firması hiçbir çocuğa oyuncağı beğendirememiş ve onu Satürn'e göndermişler. Sonra o da onları Satürn'e çekmiş. Ama orada atmosfere dayanamayıp robot iskeleti çıkar. Numara 3 onu yine de çok sever ve RAMON-4 iyi olur. Maurice(Numara 9): Operation: M.A.U.R.I.C.E. bölümünde çıkmıştır.Uzun zaman önce tavuk çiçeği adında bir hastalık vardır.Bu saldırıyı ergenler Numara 9'un evinde başlatmıştır.Numara 9,ergenlerin arasına karışabilmek için ay üssünde hafızasını sildirir. Aslında sildirmez. Afacanların aslında ajanlardan oluşan gizli sektördedir. Gizli sektör, ergenlerin arasına karışıp ya da yetişkinlerin arasından bilgi toplarlar. Lary(Numara 186):Afacanların en yakışıklı üyesidir.Çok iyi savaşıyordur.Numara 11 en güçlülerinden 2.olmasına rağmen onu yenmiştir.Numara 6 ya aşıktır.İlk başlarda Numara 7 ye aşıkdı.Operation T.H.E.S.U.N.D.L.A.N.D 'dA Numara 6'ya aşık olmuştur. Sary(Numara 135):Afacanların en güçlü ve en zeki çocuğudur.Numara 7'ye aşıktır.Aynı zamanda grubun beynidir.Herkezi afacanların en güçlülerini bile yenebilir.Tatlı bir görünüşü vardır.İlk başlarda Numara 3 e aşıktı.
En son Lynx tarafından Ptsi Şub. 02, 2009 7:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Huysuz Can
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Ptsi Şub. 02, 2009 1:05 pm
teşekkürler
Lynx
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Ptsi Şub. 02, 2009 1:09 pm
Beğendiğine sevindim...
Huysuz Can
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Ptsi Şub. 02, 2009 1:39 pm
süper afacanları çok güzel tanıtttmışşın
Lynx
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Ptsi Şub. 02, 2009 7:13 pm
Güncellenmiştir...
|KnD|
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Salı Şub. 03, 2009 10:49 pm
başka bir sitede daha görmüştüm ama kaynağını görmek güzel
|KnD|
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Salı Şub. 03, 2009 10:52 pm
bu arada bişey sorucam numara 1 in saçları niye kel bi bölümde anlatıyordu ama duyamadım
Of-Course
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Çarş. Şub. 04, 2009 9:44 pm
Güzel Lynux Kardeş Şunu Unutmuşsun
Numara 1 İn Kafası Normalde Kel Değildi Down the Lane'in Keyfine Düşkün Çocukları Kel Yaptılar..
Keyfine Düşkün Çocuk(lar)
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Çarş. Şub. 04, 2009 10:06 pm
Chad Dickson(274) Lary(Numara 186) Sary(Numara 135) Hakkındada biraz bilgi versen ve resimleri.
Of-Course
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Perş. Şub. 05, 2009 8:42 pm
Filimde Pek Bilgi Yok Onlar Hakkında O Yüzden
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Perş. Şub. 05, 2009 8:57 pm
Bu kötü en merak ettiklerimdi.
Of-Course
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Cuma Şub. 06, 2009 11:54 am
Lary(Numara 186):Çok Kaba Bir Kızdır.. Sary(Numara 135)İn En İyi Kişisel Korumasıdır... Sary Olmadığı Zamanlar Görevleri O Verir...Biraz Zekidir Ama Fazla Güçlüdür..
Chad Dickson(274) : Afacanların Zeki Ve Güçlü Üyelerindendir... Ama Sonra 13 Yaşına Girmeden Ve Hafızası Silinmeden Babasını Uyarır Ama Babası Yine Doğum Günü Kartlarını Dağıtır Ve Numara 274 Ün Yaşını Küçültme Foyası Ortaya Çıkmıştır... Ve O Olaydan Sonra Kötülere Katılır Hatta Bir Bölümde Afacacnların Ay Üssünü Güneşe Çarptırcaktı... Ama Afacanlar 1 Şekilde Kurtuldu.. Sary(Numara 135) : Bu Üye Afacanların Lideridir.Çok Güçlüdür.Ay Üssünü Savunur.Görevleri O Verir.. :DNerden Geldiği Ve Nerden Doğduğu Hakında Henüz Bir Bilgi Yoktur..
Benim Bildiğim Bu Kadar...
Ama Bide Bunların Negatifleri Var
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Cuma Şub. 06, 2009 5:56 pm
Çok teşekkürler.
Of-Course
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Cuma Şub. 06, 2009 9:29 pm
Rica Ederim
Lynx
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait C.tesi Mart 07, 2009 9:24 pm
İsterseniz o mesajımı editleyip ekleyin süper olur
Of-Course
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait C.tesi Mart 07, 2009 10:24 pm
Yapardım ama yetkim yok süper modum ama yetki vermemissin
Lynx
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Paz Mart 08, 2009 6:06 pm
Numara 411 321 demiş ki:
Yapardım ama yetkim yok süper modum ama yetki vermemissin
Tekrar dene. Olabilir bu sefer
Of-Course
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Paz Mart 08, 2009 7:55 pm
Hayır Kardeşim Şurdan Ayarlıycaksın
Yönetim Paneli >> Kullanıcı Yönetimi & Gruplar>>Kullanıcıyı İncele
Burdan Beni Seçip >>Kullanıcı İzinleri Kontrolü
Burdan Ayarlıycaksın (:
Lynx
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Ptsi Mart 16, 2009 9:03 pm
Numara 411 321 demiş ki:
Hayır Kardeşim Şurdan Ayarlıycaksın
Yönetim Paneli >> Kullanıcı Yönetimi & Gruplar>>Kullanıcıyı İncele
Burdan Beni Seçip >>Kullanıcı İzinleri Kontrolü
Burdan Ayarlıycaksın (:
Seni Admin yapıyorum. Anlıyorsun bu işlerden
Of-Course
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Salı Mart 17, 2009 12:07 am
Teşekürler
féarLéss
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Perş. Nis. 09, 2009 4:48 pm
Gercekten harika!!!!!
nayci06
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Cuma Nis. 10, 2009 5:28 pm
vikipedi deeelmi
Lynx
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Çarş. Nis. 22, 2009 6:20 pm
nayci06 demiş ki:
vikipedi deeelmi
Oraya da ben yazmıştım zaten... Üyeyim.
féarLéss
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Ptsi Mayıs 25, 2009 9:22 pm
bencede qsl olmuş
féarLéss
Konu: Geri: Afacanlar Hakkında Herşey %60' ı Bana Ait Ptsi Mayıs 25, 2009 9:24 pm
Teşekkür ederizz Lynx bu bilgileri bize verdiğin için