Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın !
4 posters
Yazar
Konu: Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın ! Paz Tem. 26, 2009 11:37 am
Çok yakında www.afacanlar.tk sitemize geçiş yapacağız. Bu sitedeki tüm adminleri,görevlilerive üyeleri bekliyorum.Bu sitede görevli olanlar afacanlar.tk'dada görev alacaklardır. Site açılınca haber vereceğim.
♥numara3♥
Konu: Geri: Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın ! Paz Tem. 26, 2009 11:57 am
bu oyun sitesimi
Of-Course
Konu: Geri: Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın ! Çarş. Tem. 29, 2009 8:49 pm
sen nerden bilion belki gelmices
♥numara3♥
Konu: Geri: Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın ! Çarş. Tem. 29, 2009 8:54 pm
ben gelirim
Numara4
Konu: Geri: Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın ! Cuma Tem. 31, 2009 5:04 pm
forum sitesi olucak. gelip gelmemeniz size bağlı.
Of-Course
Konu: Geri: Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın ! Cuma Tem. 31, 2009 9:05 pm
öle desene
♥numara3♥
Konu: Geri: Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın ! Cuma Tem. 31, 2009 10:23 pm
ya ben senin sitendeki sohbet odasına yazı yazamıyommm
number_9
Konu: Geri: Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın ! Çarş. Ağus. 05, 2009 10:26 pm
Hayırlı olsun derim bn
Yakında yeni sitemize geçiyoruz ! www.afacanlar.tk Herkes Baksın !